fredag 21. mai 2010

Lekte meg litt i photoshop

Var på andøya denne uka og der tok jeg dette bildet med mobilen klokka halv elleve på kvelden.


Etter litt fikling i photoshop fikk jeg ut dette bilde
Blogglisten

torsdag 20. mai 2010

Første jobbintervjuet rettet mot utdanninga

Etter å blitt Bachelor i Romteknologi og holder på med Masterthesis innenfor Satellitteknologi er det på tide å få en jobb som innebefatter noe med romvirksomhet. Så hvorfor ikke søke seg til Andøya, der har de ett romsenter som holder på med mye interessant. Ikke bare raketter som blir sendt opp her. Det kan være artig å se en rakett bli skutt opp i ny og ne, men hva hjelper det når en ikke forstår resultatene og eksprimentene. NAROM som holder til på Andøya rakettskytefelt gir massevis av kurs til elever, studenter og lærerer om miljøet i rommet og hvordan dette påvirker oss.
Så det er det jeg skal prøve meg på, om jeg får jobben. Hvem skulle sett for seg at jeg skulle søke på en lærer-stilling.
Vel, nå sitter jeg her og venter på å bli kryssforhørt. Tror det blir artig, skal avholde en prøveforelesning på 10-12 minutter. Det er egentlig ganske vanskelig å få avgrensa seg til å forelese kun i ti minutt. For en veit ikke helt hvordan en skal legge det frem, om en skal ta overflatisk om ett emne eller gå mer i dybden. Men det tror jeg går bra uansett, har en følelse at de vil kun se hvordan vi er å forelese.

Akkurat nå så venter jeg og prøver å slå ihjel litt tid, derfor fant jeg ut at det var fint å skrive ett lite blogginnlegg. Skulle tatt med bilder, men glemte USB-kabelen igjen i Narvik. Urutinert av meg.

Blogglisten

onsdag 19. mai 2010

Plenfest og tradisjoner


De siste årene hvor jeg har bodd i Narvik har det vært tradisjon at utafor hybelhuset blir det avholdt en plenfest natt til 17. mai. Dette er ett godt arrangement som det kommer en del folk på. Her koser vi oss med grillmat, drikke og sosialt samvær.

Det har vært litt diskusjon på hvor lenge dette har vart. Noen mener at den har vart rundt 10 år, men det er vanskelig å finne ut av. For etter 5 år har de fleste blitt byttet ut og man får høre urbane myter på hvordan det har vært tidligere.

Men nå er jeg ferdig til sommeren og flytter fra Hus 13. Så blir det store spørsmålet om hvem er det som opprettholder tradisjonen?
Blir det deg?Blogglisten