tirsdag 30. mars 2010

Narvik - Kristiansand

Det å kjøre drosje kan være ganske så artig til tider, for det kommer så sinnsykt mye rart ut av munnen på folk.

Her om dagen fikk jeg en tur som jeg trodde kom til å forløpe som vanlig, til nærmeste vannhull. Ut kommer det en person i kjortel og sekk. Personen setter seg inn i forsete med sekken på. Jeg sier til personen at det er en fordel at sekken blir tatt av før man setter seg inn i bilen. Tar seg av sekken og slenger den i baksete. Den sekken virker mistenkelig lett.

Når jeg spør hvor personen skal, sies det "Kristiansand". Jeg spør om det er kødd. Nei, personen er dønn seriøs. Vil til Kristiansand nå. Javel, tenker jeg. "Veit du hvor langt det er til Kristiansand? Det er minst 30 timer." sier jeg til personen. Fremdeles vil personen til Krisitansand. "Okay, hvordan skal du betale turen? Dette blir ikke billig." spør jeg. Nå drar personen frem ett LO-medlemskort. Det har sikkert sine fordeler, men det tror jeg ikke dekker å betale en taxiregning.

Hallo, hvordan kan folk tro at dette går? Det hadde sikkert vært en bra tur, hvis man hadde noen garanti på at man fikk betalt for turen og ikke endt opp på vidda rævpult.Blogglisten

3 kommentarer:

 1. Æ hadde LETT kjørt til Kristiansand. Om du treff ferga å e litt flink med småpausa å spising/drikking så tar det 25 tima :)

  SvarSlett
 2. Hehe, en smule forstyrret person? Psykiatriske pasienter er morsomme :D

  //M

  SvarSlett
 3. Hadde det bare vært så vel

  SvarSlett