lørdag 19. juni 2010

Er nesten i mål!

7 juli skal jeg levere masteroppgava. Og det er ikke lenge til. Når oppgava er levert er en epoke i mitt liv over, nemlig studentlivet. Det har vært en artig tid, det å være student. Har fått gjort og opplevd masse de siste fem årene. Hadde innstillinga at jeg ikke skulle sitte inne på hybelen, men å være med på så mye som mulig uten at det går utover skolen. Når man først fikk en fot inne i studentmiljøet ble en fort spist hel. Men det gjorde ikke at jeg mista så veldig mye av skolen, en lærte å balansere på en veldig tynn line om når en skulle sette av tid til diverse ting. Når jeg nå for levert oppgava er jeg ikke langt unna fra å gå ut til normert tid. Mangler kun ett fag igjen, men det tar jeg i starten av august og denne gangen er jeg nødt til å stå. Har ikke noe distraksjon denne gangen  slik som studentavisa Origo. De to siste gangene jeg tok eksamen var det å sette avisa mye mer artigere.  Til sommeren har jeg ihvertfall mulighet til å sitte ute i sola å lese.

De to neste ukene kommer til å bli hektisk, har planer om å få skrivi ferdig rapporten før jeg drar hjem til Sandefjord neste helg, for å delta på 10 års reunion. Det er faktisk 10 år siden jeg gikk ut fra ungdomskolen. jeez, tida har gått fort. Det kommer til å bli artig å se igjen gamle klassekamerater. Når jeg kommer opp til Narvik igjen skal jeg ta en svipptur til Andenes for å skrive under leiekontrakt og få nøkler til leilighet. Jepp, jeg fikk jobb som faglærer på NAROM, Andøya Rakettskytefelt. Samtidig skal jeg lese korrektur på rapporten. Det kan bli artig for jeg føler ikke at jeg skriver helt riktig. Men det for være det samme, så lenge jeg for levert ett godt resultat.

Så jeg gleder meg til 7 juli da blir ett halvt år med arbeid fjernet fra mine skuldre og jeg kan slappe av. Om det blir i drosja eller stranda, veit jeg ikke enda. Men så lenge jeg får sol på kroppen er jeg fornøyd.

God sommer :D

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar